Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bohuš Matuš Bez Šátku, Bohus Matus Frekvence 1 - So romantic song from czech musical movie rebelové

Bohuš Matuš Bez Šátku, Bohus Matus Frekvence 1 - So romantic song from czech musical movie rebelové. „už jsem ji pomazlil, těmito slovy před dvěma lety bohuš matuš expresu potvrdil svůj vztah s tehdy čerstvě patnáctiletou lucinkou. Zpěvák bohuš matuš (47) se rozhodl, že chce vedle čerstvě osmnáctileté partnerky vypadat mladší. Teď se ale odvázal a vyrazil do společnosti bez šátku. Umí mě potrestat, tvrdí bohuš matuš. 70 % ( 273 hlasů) 11900.místo.

Bohuš matuš a jeho přítelkyně lucinka si konečně řekli před oltářem své ano. Nezbývá, než mladičké novomanželce držet palce a doufat, že takové trable, jako ornella, nebude muset řešit i ona. Co dalšího na sebe hosté práskli, zjistíte už dnes večer na tv barrandov. Pohlaví miminka prý už znají a vybrané mají i jméno. Mp3 ke stažení zdarma, videoklip, text písně, překlad.

Vlasy Mi Zacaly Padat Uz V Osmnacti Bohus Matus Otevrene Promluvil O Tetovani Sve Hlavy Zivot
Vlasy Mi Zacaly Padat Uz V Osmnacti Bohus Matus Otevrene Promluvil O Tetovani Sve Hlavy Zivot from zivot.org
Na svatbě chce vypadat mladší: Teď se ale odvázal a vyrazil do společnosti bez šátku. Jak vypadá bohuš matuš bez šátku nebo kšiltovky? Bohuš matuš se ukázal bez šátku. Matuš se zase svěřil s tím, jestli ho lidé na ulici poznají, i když nemá na hlavě šátek. Pořád to spolu máme jako na líbánkách. Bohuš matuš se před svatbou necítí nejlíp „musím se pochlubit, že tradiční velkou předmanželskou hádku jsme neměli. Nervozita už nicméně trochu panuje, sám se cítím, jako bych měl vředy, vnímá zodpovědnost bohuš matuš.

Já jsem s tím souhlasil, když to lucinka chtěla.

Ale možná ještě přijde, kdo ví. Zpěvák bohuš matuš (47) se rozhodl, že chce vedle čerstvě osmnáctileté partnerky vypadat mladší. Zpěvák bohuš matuš (45) se snaží vyvrátit fámy o tom, že nezletilé děvče je jeho přítelkyně. Tu a tam se pomazlil se svou patnáctiletou obdivovatelkou lucinkou, ta pak ale skončila na kapačkách. A tam byly takové kuličky, které jsem si s něčím spletl, a snědl jsem je. Místo šátku na hlavě nosí teď kšiltovku (je totiž téměř holohlavý) a především výrazně zhubl. S přítelkyní lucinkou se těší na svého prvního potomka, který se jím narodí koncem roku. Umí mě potrestat, tvrdí bohuš matuš. V půlce července se bohuš matuš (47) pochlubil zprávou, že bude táta. Za něj ale nemohly jen posměch a urážky, kterých se jim od některých lidí dostávalo kvůli věkovému rozdílu, jenž manžele dělí, ale také nesouhlas jistých rodinných příslušníků a jejich vlastní spory. Mladá lucinka je pořádná divoška: Lucinka, přítelkyně zpěváka bohuše matuše, působí poněkud zakřiknutě. 70 % ( 273 hlasů) 11900.místo.

Když se řekne bohuš matuš (47), většina lidí si představí jeho typickou image s látkovým šátkem na hlavě. Kamarád byl sedmkrát uspaný a dělali mu různé operace. Co pod ním ale skrýval? Svatba s přítelkyní lucií, s níž má dceru natálku, se už blíží mílovými kroky. Kdo si myslel, že vztah tomuto nesourodému páru nevydrží, byl na omylu.

Bohus Matus Svatba V Parku S O 30 Let Mladsi Lucii Idnes Cz
Bohus Matus Svatba V Parku S O 30 Let Mladsi Lucii Idnes Cz from servis.idnes.cz
Začíná se mu plnit pracovní kalendář, například jenom štace 5 draků v trucku trvá celé prázdniny, pojízdné jeviště v podobě tracku může jet kamkoliv. Hosta frekvence 1 si v éteru frekvence 1 poslechnete od pondělí do pátku vždy mezi 9. Zpěvák bohuš matuš (45) se snaží vyvrátit fámy o tom, že nezletilé děvče je jeho přítelkyně. Teď se ale odvázal a vyrazil do společnosti bez šátku. Lucinka, přítelkyně zpěváka bohuše matuše, působí poněkud zakřiknutě. S přítelkyní lucinkou se těší na svého prvního potomka, který se jím narodí koncem roku. Svatba s přítelkyní lucií, s níž má dceru natálku, se už blíží mílovými kroky. Co dalšího na sebe hosté práskli, zjistíte už dnes večer na tv barrandov.

Místo šátku na hlavě nosí teď kšiltovku (je totiž téměř holohlavý) a především výrazně zhubl.

Bohuš a lucie nejenže překonali všechny nástrahy, ale nyní se pochlubili šťastnou novinkou. Mp3 ke stažení zdarma, videoklip, text písně, překlad. Tak to až dodnes věděly zřejmě jen jeho přítelkyně. Teď se ale odvázal a vyrazil do společnosti bez šátku. Když se řekne bohuš matuš (47), většina lidí si představí jeho typickou image s látkovým šátkem na hlavě. See more people named bohuš matuš. Lucii čeká operace dvojnásobné břišní kýly. Bez šátku vypadám jako vladimír iljič lenin po přechodu. Hosta frekvence 1 si v éteru frekvence 1 poslechnete od pondělí do pátku vždy mezi 9. Bernsteinova mše (1995) dracula (1995, 2003, 2009) pomáda (2000) johanka z arku (2001) monte christo (2001) Zpěvák si takto pěstoval image a také zakrýval, že jeho hlava nehostí zrovna bujnou kštici. Ale možná ještě přijde, kdo ví. Nervozita už nicméně trochu panuje, sám se cítím, jako bych měl vředy, vnímá zodpovědnost bohuš matuš.

Pořád to s někým konzultujeme. Zpěvák si takto pěstoval image a také zakrýval, že jeho hlava nehostí zrovna bujnou kštici. Jak vypadá bohuš matuš bez šátku nebo kšiltovky? Tomu teď ale dost možná již odzvonilo. Pořád to spolu máme jako na líbánkách.

Z Bohuse Matuse Je Zenac S Pritelkyni Lucinkou Si Rekli Ano Aplausin Cz
Z Bohuse Matuse Je Zenac S Pritelkyni Lucinkou Si Rekli Ano Aplausin Cz from www.aplausin.cz
V éteru promluvil o muzikálech o chystané charitě i o mladinké přítelkyni. Muzikálová hvězda se totiž rozhodla k radikálnímu kroku a na své kolínko si nechala vytetovat vlasy. Bohuš matuš si nechal vytetovat vlasy. Tomu teď ale dost možná již odzvonilo. Bohuš matuš se před svatbou necítí nejlíp „musím se pochlubit, že tradiční velkou předmanželskou hádku jsme neměli. Lucinka, přítelkyně zpěváka bohuše matuše, působí poněkud zakřiknutě. Pak také bohuš piluje písničky a text muzikálu láska nebeská v divadle broadway. Vypadá jako hodná a milá slečna, i ona to ale umí doma pořádně roztočit.

Nezbývá, než mladičké novomanželce držet palce a doufat, že takové trable, jako ornella, nebude muset řešit i ona.

Bohuš matuš je ale optimista a náladu si kazit nenechá. Bohuš matuš a jeho přítelkyně lucinka si konečně řekli před oltářem své ano. Kamarád byl sedmkrát uspaný a dělali mu různé operace. Jak vypadá bohuš matuš bez šátku nebo kšiltovky? Pohlaví miminka prý už znají a vybrané mají i jméno. Říkal jsem ji, že je moc mladá. „už jsem se ocitl na dně. Veřejnost si vždycky myslela, že zpěvák zůstane starým mládencem. Pokud měli bohuš matuš a jeho lucinka plány na léto, budou je muset zrušit. Lucinka (17) bohuše matuše ukázala rostoucí bříško: Aby mohl matuš být v obleku bez šátku, nechal si dokonce před obřadem vytetovat vlasy. Bohuš matuš přestal pít, zhubl a zahodil šátek! Bohuš matuš od počátku svého vztahu s nezletilou dívenkou prohlašuje, že i když mezi nimi panuje velká láska, nejde o nic fyzického.

Pak také bohuš piluje písničky a text muzikálu láska nebeská v divadle broadway bohuš matuš. Zpěvák bohuš matuš (47) se rozhodl, že chce vedle čerstvě osmnáctileté partnerky vypadat mladší.